Βελτιωμένη BMW Σειρά 3 Ε30 τα βάζει με Lamborghini (+video)

Mια BMW Σειρά 3 (E30) τα έβαλε στα ίσια με την Lamborghini LP700-4 Aventador σε ένα αγώνα drag race. Παρόλο που το ιταλικό supercar από την Sant’ Agata διαθέτει έναν από τους ωραιότερους ήχους η βελτιωμένη Σειρά 3  Ε30 κάνει αισθητή την παρουσία της.

Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα BMW Σειρά 8!

Σύμφωνα με την περιγραφή του video ο κινητήρας είναι ένας εξακύλινδρος σε σειρά άγνωστης χωρητικότητας που μαζί με έναν στροβιλοσυμπιεστή αποδίδει 725 άλογα στους πίσω τροχούς και σε συνδυασμό με το χαμηλό της βάρος δίνουν ένα πλεονέκτημα στο γερμανικό coupe και ας είναι της δεκαετίας του 1980. To ιταλικό supercar από την άλλη διαθέτει ένα υπέροχο V12 κινητήρα ο οποίος μεταφέρει την δύναμη του μέσω της τετρακίνησης all-wheel-drive εκτοξεύοντας την στην εκκίνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lamborghini LP700-4 Aventador μοιάζει να διαθέτει κάποιες αλλαγές, αλλά αυτές δεν εστιάζουν στα μηχανικά μέρη, αλλά στους διαφορετικούς τροχούς και πιθανώς σε μία χαμηλωμένη ανάρτηση.

Δείτε ακόμα: Νέο σκίτσο του Audi Q8 (+video)

Παρόλο που στην εκκίνηση η Lamborghini φεύγει πιο γρήγορα από την BMW δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι αν την κέρδισε στο τέλος της ευθείας. Δείτε το video με την αμφίρροπη κόντρα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Get it on Google Play Download on the App Store