Αγόρασε BMW Z4 και την τράκαρε στην πρώτη βόλτα (+video)

Βλέποντας αυτό το video πραγματικά στεναχωριόμαστε που είχε τόσο άδοξο τέλος η πρώτη βόλτα με μία BMW Z4 από τη μία, από την άλλη νιώθουμε και μία ανακούφιση που κανείς δεν έπαθε τίποτα. Όλα συνέβησαν όταν δύο αδέρφια από τη Βοστόνη θέλησαν να πάνε βόλτα με το γερμανικό ρόουντστερ που μόλις είχαν αγοράσει (μεταχειρισμένο φυσικά).

Δείτε ακόμη: Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου (+video)

Ο μικρός αδερφός ο οποίος βρισκόταν και πίσω από το τιμόνι, είχε όρεξη για… παιχνίδια και έτσι πάτησε το γκάζι παραπάνω από ότι έπρεπε. Τότε, η BMW Z4 άρχισε να κουνάει το πίσω μέρος της, η διόρθωση από τον οδηγό δεν έγινε ποτέ και τελικά το αυτοκίνητο κατέληξε επάνω σε τσιμεντένιο φράχτη σπιτιού.

Το τρομερό στην υπόθεση είναι πως όλο το συμβάν το έχει αποθανατίσει με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου ο συνοδηγός που είναι και ο μεγάλος αδερφός του οδηγού, ο οποίος μεταξύ άλλων αναρωτιέται «τι θα κάνουμε τώρα…».

Διαβάστε επίσης: 19χρονος τρακάρει το supercar της αδερφής του! (+video)

Εμείς να του πούμε απλώς πως θα πληρώσουν για την επισκευή του φράχτη του σπιτιού, που τον χάλασαν και φυσικά για την επισκευή του αυτοκινήτου τους. Εκτός αν έχουν μεικτή ασφάλιση, κάτι που δεν πρέπει να διαθέτουν, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους.

Get it on Google Play Download on the App Store