Άγριος ξυλοδαρμός: Του πήραν τη θέση και τις «πλάκωσε» (+video)

Όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως είναι να έχεις βρει μια θέση να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου και ξαφνικά εκεί που είσαι έτοιμος να το βάλεις να έρχεται κάποιος από το πουθενά και να σου παίρνει τη θέση. Όμως όπως και να έχει, ποτέ δεν πρέπει να αντιδρούμε όπως ο αρνητικός πρωταγωνιστής που θα δούμε στο video πιο κάτω.

Δείτε ακόμη: «Σφαγή» μεταξύ τριών μικρών hot hatch (+video)

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, ο οδηγός του βαν, είχε βρει τη θέση του για να παρκάρει. Όταν όμως ξεκίνησε να κάνει όπισθεν για να παρκάρει, εμφανίστηκε ένα Lexus RX, το οποίο τον προσπέρασε προκλητικά και του πήρε τη θέση, παρκάροντας με τη μούρη.

Αυτός αμέσως βγήκε έξω και ζήτησε το λόγο από την οδηγό του Lexus η οποία όμως τον αγνόησε επιδεικτικά. Λίγο μετά ο συγκεκριμένος κύριος άρχισε να κλωτσάει το αυτοκίνητό της και η κόρη της οδηγού βγήκε και επιτέθηκε στον οδηγό του βαν.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο ίσιωμα (+video)

Τότε ήταν που τα πράγματα ξέφυγαν με τον οδηγό να χτυπάει με μανία το κορίτσι, ενώ λίγο αργότερα έκανε το ίδιο και με τη μητέρα του. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό video το οποίο μας έρχεται από το Τέξας των Η.Π.Α.

https://www.youtube.com/watch?v=OncuKOPiS_Q

Get it on Google Play Download on the App Store