Ασύλληπτη επισκευή διαλυμένης Lambo Gallardo (+video)

Το τρακάρισμα είναι δύσκολη στιγμή για όλους. Προφανώς για όσους εμπλέκονται την στιγμή του «μπαμ» το σοκ δεν συγκρίνεται, αλλά και στον απόηχο δεν είναι λίγες οι τρομάρες. Τόσο για το κόστος επισκευής, όσο και για αυτόν που θα αναλάβει το έργο εκτέλεσής της.

Δείτε ακόμα: Πως μια Ferrari 488 για σκραπ έγινε καινούρια! (+video)

Ο Arthur Τussik είναι ευρύτερα γνωστός ως «γκουρού της λαμαρίνας». Τον έχουμε δει να εκτελεί απίστευτες εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων αυτοκινήτων, τα οποία πριν αναλάβει δεν διανοείτο κάποιος ότι θα αποφύγουν το σκραπ. Στα υπεραυτοκίνητα, πολλαπλασιάστε τον βαθμό δυσκολίας καθώς οι ανοχές είναι ελάχιστες, οι προδιαγραφές απολύτως συγκεκριμένες και τα εξωτικά υλικά -βλέπε ανθρακόνημα- καθιστούν τις παρεμβάσεις αντίστοιχες χειρουργικής επέμβασης.

Διαβάστε επίσης: Aπό «φιτίλια»…βιτρίνα σε 2 εβδομάδες (+video)

Ο Tussik δεν διστάζει μπροστά στις προκλήσεις, στην προκειμένη προερχόμενες από έναν βαρέως πληγωμένο «Ταύρο». Η Lamborghini Gallardo LP 560-4 που θα παρακολουθήσουμε να «ανασταίνεται» στο video, είχε εκτεταμένες ζημιές στις αναρτήσεις, το πλαίσιο και το αμάξωμα. Κιβώτιο και κινητήρας την γλίτωσαν σχετικά αλώβητα, ωστόσο το υπόλοιπο αυτοκίνητο ήταν έτοιμο για την πρέσα. Πριν το αναλάβει ο Ρώσος μάστορας.

Get it on Google Play Download on the App Store