BMW M5 Competition πάει με 307 χλμ./ώρα!(+video)

Ένας τυχερός συντάκτης αυτοκινήτου είχε την ευκαιρία να πάει με 307 χλμ./ώρα στην Autobahn, βρισκόμενος πίσω από το τιμόνι μιας BMW M5 Competition, η ισχύς της οποίας αγγίζει τους 625 ίππους.

Όταν έχεις 625 άλογα κάτω από το δεξί πεντάλ οι πειρασμοί είναι πολλοί! Ένας εξ αυτών είναι και πόσο γρήγορα θα πιάσει το μοντέλο την τελική του ταχύτητα.

Δείτε ακόμα: Lamborghini 3.000 ίππων με τελική 402 χλμ./ώρα!

Κάπως έτσι σκέφτηκε κι ο τυχερός συνάδελφος όπου στο κομμάτι της Autobahn που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας, σανίδωσε το γκάζι και εκτοξεύτηκε στα 307 χλμ./ώρα. Η επιτάχυνση είναι καταιγιστική με το θηριώδες μοντέλο της BMW να φτάνει απνευστί στην ιλιγγιώδη ταχύτητα που το βλέπετε στο βίντεο. Βέβαια εδώ που τα λέμε η BMW M5 Competition, αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση της Μ5, όντας έτσι ένα από τα πιο ισχυρά και γρήγορα σεντάν στον κόσμο, με δύναμη 625 ίππων. Με αυτή την ιπποδύναμη λοιπόν τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,3 δευτερόλεπτα, η διαδικασία του 0-200 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να σκαρφαλώνει στα 305 χλμ./ώρα! Βέβαια στο βίντεο το κοντέρ έγραψε 307 χλμ./ώρα!

 Απολαύστε την!

Get it on Google Play Download on the App Store