Έκανε μαγκιές και διέλυσε το νέο Honda Civic του

Το να πάρει ένας νεαρός οδηγός το καινούργιο του αυτοκίνητο (ή του πατέρα του) και να πάει μια βόλτα με την παρέα του, είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Όμως το να οδηγεί με απερισκεψία και ανοησία, είναι σαν να προκαλεί την τύχη του, αλλά και των υπολοίπων επιβατών και οδηγών.

Δείτε ακόμη: Απείραχτο Honda S2000 20ετίας είναι διαμάντι!

Μια σοβαρή ανοησία έκανε και ο οδηγός του Honda Civic που θα δούμε στο video πιο κάτω. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα κάνει επικίνδυνη τυφλή προσπέραση, έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα κατά τη διάρκεια της νύχτας και μάλιστα σε δρόμο χωρίς φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι να χάσει τον έλεγχο, να βγει εκτός δρόμου και να ανατραπεί.

Προφανώς ήθελε να δείξει στους φίλους του πόσο καλός και ατρόμητος οδηγός είναι και φυσικά να κάνει το κομμάτι του. Αυτό όμως δεν του βγήκε σε καλό καθώς, το αυτοκίνητο έπαθε σίγουρα πολλές ζημιές.

Δείτε ακόμα: Honda Civic Type R EP3 ή το σημερινό; (+video)

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι, πως όλοι οι επιβάτες βγήκαν από το αυτοκίνητο και από ότι φαίνεται δεν πρέπει κάποιος από αυτούς να τραυματίστηκε σοβαρά. Ας ελπίσουμε πως θα αναρρώσουν γρήγορα και θα ξεπεράσουν το σοκ και πως ο οδηγός του Honda Civic πήρε το μάθημά του, έστω και με τον σκληρό τρόπο.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει το Honda Civic 1.5 VTEC Turbo;

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store