Ερασιτεχνικά «έβγα» στο βρεγμένο Nurburgring

Η Πράσινη Κόλαση δεν είναι για όλους! Θέλει χέρια και πόσο δε μάλλον όταν η βροχή έχει κάνει το οδόστρωμα… γυαλί!

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται πως οι οδηγοί είναι συχνοί επισκέπτες της πίστας, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων, οι οποίοι τρέχουν με τα αγωνιστικά μοντέλα της εταιρείας.

Δείτε ακόμα: Τον καθοδηγεί στο Nurburgring με δεμένα μάτια! (+video)

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μπει με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα, σε μια δύσκολη πίστα που δεν συγχωρεί! Πόσο δε μάλλον όταν το οδόστρωμα είναι βρεγμένο, που μπορεί να αιφνιδιάσει και τον πλέον έμπειρο οδηγό. Οι 160 στροφές της φημισμένης πίστας θέλουν τεχνική και σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει ο οδηγός να υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές του. Επίσης το “Ring” έχει μια ακόμα ιδιαιτερότητα: λόγω της μεγάλης διαδρομής του και των υψομετρικών διαδρομών, μπορεί σε ένα μέρος του να συναντήσετε βροχή και την πίστα να γλιστράει σαν τρελή, ενώ σε άλλο κομμάτι της ο ήλιος να είναι τόσο λαμπερός που να σας τσουρουφλάει.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ… αργοπορίας στο Nürburgring! (+video)

Ευτυχώς στο συγκεκριμένο βίντεο δεν τραυματίστηκαν πολλά αυτοκίνητα και δεν ξηλώθηκαν πολλές μπαριέρες, μιας και περισσότερο πληγώθηκε ο εγωισμός των οδηγών! Μικρό το τίμημα θα πούμε εμείς γνωρίζοντας πόσο «σιδεροφάγα» μπορεί να γίνει η πίστα του Nurburgring!

Get it on Google Play Download on the App Store