Έτσι κατασκευάζεται το νέο Hyundai i10 (+video)

Με το εντελώς νέο, τρίτης γενιάς i10, η Hyundai ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία και θέτει νέα δεδομένα. Το νέο Hyundai i10 είναι μεγαλύτερο, ομορφότερο, ασφαλέστερο, πιο άνετο και πιο προηγμένο τεχνολογικά από ποτέ. Συνολικά, δίνει την αίσθηση ενός μικρού αυτοκινήτου και αυτό είναι που το κάνει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό.

Δείτε ακόμα: Τι συμβολίζει το σήμα της Hyundai;

Οι Κορεάτες ευαγγελίζονται τον εξ ολοκλήρου ευρωπαϊκό προσανατολισμό του μικρού τους μοντέλου, το οποίο σχεδιάστηκε και εξελίχτηκε στη Γηραιά Ήπειρο. Το εργοστάσιο της Νικομήδειας, στην Τουρκία απασχολεί σχεδόν 2.500 εργαζομένους και διαθέτει περισσότερα από 170 υπερσύγχρονα ρομπότ για την κατασκευή του ολοκαίνουργιου i10, αλλά και του i20.

Από το λανσάρισμά του, το νέο Hyundai i10 θα είναι διαθέσιμο με τους δύο γνωστούς κινητήρες βενζίνης, τον 3κύλινδρο 1.0 λτ. MPi με 67 ίππους και 96 Nm ροπής και τον 4κύλινδρο 1.2 λτ. MPi με 84 ίππους και 118 Nm ροπής. Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή αυτοματοποιημένο (AMT) 5 σχέσεων. Επίσης, το σύστημα Idle Stop and Go (ISG) είναι στάνταρ και σε συνδυασμό με το χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή (0,31 από 0,32) έχει μειωθεί η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2.

Διαβάστε επίσης: Έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις του νέου Hyundai i10

To αυτοκίνητο διατίθεται στην Ελλάδα και εδώ μπορείτε να δείτε από ποια τιμή ξεκινά.

Get it on Google Play Download on the App Store