Γυναίκα με BMW X4 «μαθαίνει» το Nurburgring (+video)

Σύμφωνοι! Τα περισσότερα τρακαρίσματα στο Nurburgring είναι από άντρες και όχι άδικα, καθώς αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών στη γερμανική πίστα. Όμως υπάρχουν και αρκετές τολμηρές γυναίκες οι οποίες θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της οδήγησης στη θρυλική «πράσινη κόλαση». Αυτό όμως μόνο εύκολο όπως φαίνεται και στο video που θα δούμε πιο κάτω.

Δείτε ακόμη: Παρατημένο Lada Niva θα γίνει το ακριβότερο όλων των εποχών

Σε αυτό πρωταγωνιστή η οδηγός μίας BMW X4, η οποία σε μία αριστερή στροφή άνοιξε τη γραμμή της, προκειμένου να την προσπεράσει από την εσωτερική μία BMW M3. Δυστυχώς όμως, ταυτόχρονα με το άνοιγμα της γραμμής της δεν μείωσε ταχύτητα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστρέψει, πατώντας παράλληλα και στο βρώμικο κομμάτι της πίστας και έτσι να πέσει με τη δεξιά πλευρά στις μπαριέρες. Μάλιστα η οδηγός φαίνεται να μην έκανε κάτι στη συνέχεια, προφανώς σοκαρισμένη από το χτύπημα και έτσι το αυτοκίνητο συνέχισε χτυπώντας και με την αριστερή πλευρά στις απέναντι μπαριέρες.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστική σύγκρουση σε διασταύρωση (+video)

Ευτυχώς για την ίδια και τον συνοδηγό της, οι ζημιές ήταν αποκλειστικά υλικές, αφού βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Δείτε πιο κάτω το ατύχημα στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store