H Alfa Romeo «σκοτώνει» την αυτόνομη οδήγηση (+video)

Μέσω ενός απολαυστικού διαφημιστικού η μιλανέζικη φίρμα Alfa Romeo θέλει να μας ταξιδέψει στη χαρά της οδήγησης με πρωταγωνίστρια την νέα Giulia.

Δείτε ακόμα: BMW M1 με ελάχιστα χλμ. μπορεί να γίνει δική σου

Στο βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα να μπαίνει στο αυτοκίνητο του με σκοπό να πάει στη δουλεία του. Το έξυπνο αυτόνομο μικρό αυτοκίνητο τον καλωσορίζει και στη συνέχεια τον ρωτάει ποιος είναι ο προορισμός του. Εκείνος απαντάει με μια δόση χιούμορ και τότε είναι που το σύστημα αρχίζει μια περιπετειώδη συζήτηση.

Ο οδηγός δυσανασχετεί όλο και πιο πολύ και το αυτοκίνητο από το μέλλον ενεργοποιεί την χαλαρωτική μουσική μέσω αισθητήρων νεύρων. Τότε είναι που εκείνος φωνάζει θέλω μόνο να οδηγήσω και εμφανίζεται στο τιμόνι της Giulia, χαρούμενος και ενθουσιασμένος.

Πόσο αποδεκτή τελικά θα γίνει η αυτόνομη τεχνολογία καθώς όπως φαίνεται για εκείνους που απολαμβάνουν την οδήγηση ίσως αποδειχτεί βαρετή έως ενοχλητική. Τα μελλοντικά σαλόνια χωρίς τιμόνια, πεντάλ και άλλα περιφερειακά θα αφήσουν την οδήγηση σε δεύτερη μοίρα και θα προσφέρουν άνεση, άπλετο χώρο εξατομίκευσης, μεγάλες οθόνες και υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης: Οι Ferrari έρχονται Ελλάδα

Το κοντινό μέλλον μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις με την αυτόνομη οδήγηση να προωθείται όλο και περισσότερο από μερικούς κατασκευές. Η Alfa Romeo σε πείσμα των καιρών φαίνεται να μας λέει  ότι είναι η τελευταία σου ευκαιρία να οδηγήσεις (Last change to drive) κατασκευάζοντας αυτοκίνητα που προσφέρουν ενθουσιασμό, αίσθηση και πάθος για την οδήγηση.

Get it on Google Play Download on the App Store