Αυτοκτονική προσπέραση με Chevrolet Cruze (+video)

Μια τρομακτική μετωπική σύγκρουση σε αυτοκινητόδρομο κατέγραψε κάμερα στο ταμπλό. Ένα πρώτης γενιάς Chevrolet Cruze αποφάσισε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει την προσπέραση, αλλά όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, η κίνηση ήταν καταστροφική.

Δείτε ακόμα: Ανατριχιαστικό ατύχημα με Audi A1 (+video)

Πραγματικά όσοι είδαν το video απόρησαν πώς είναι δυνατόν ο οδηγός του Cruze να μην αντιλήφθηκε το μεγάλο SUV UAZ Patriot και να βγήκε έτσι αυθαίρετα στο αντίθετο ρεύμα σε δρόμο με διπλή συνεχόμενη διαχωριστική γραμμή. Η σύγκρουση έγινε με μεγάλη ταχύτητα και σύμφωνα με τη περιγραφή του βίντεο οι δυο οδηγοί νοσηλεύονται, χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για την κατάστασή τους. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ειδικά το άτομο που ήταν πίσω από το τιμόνι του Cruze, θα είναι εξαιρετικά τυχερό, αν βγήκε ζωντανό από τα συντρίμμια!

Ας ελπίσουμε ότι το Cruze που στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP είχε αποσπάει 5 αστέρια το 2009, να βοήθησε την κατάσταση. Μακάρι να ανακάμψουν γρήγορα και οι δυο οδηγοί γρήγορα κι ας ελπίσουμε πως ο υπαίτιος του ατυχήματος, ο οδηγός του Cruze να έχει πάρει το μάθημα του!

Διαβάστε επίσης: Γυναίκες κυνηγιούνται έπειτα από ατύχημα!

Get it on Google Play Download on the App Store