«Κάρφωσε» όπισθεν ενώ πήγαινε με 65 χλμ./ώρα

Η περιέργεια σκοτώνει λένε… αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν σκότωσε. Απλώς έκαψε λίγο λάστιχο παραπάνω και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι άλλο πέρα από καπνούς. Παρόλα αυτά σίγουρα το εγχείρημα να… καρφώσεις όπισθεν ενώ το αυτοκίνητο κινείται προς τα εμπρός και μάλιστα με 65 χλμ./ώρα είναι αρκετά επικίνδυνο.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα το παιδικό κάθισμα με αερόσακο (+video)

Κάτι που πάντως τόλμησαν (και φυσικά δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι δεν πρέπει να το τολμήσετε εσείς με το αυτοκίνητό σας) οι κύριου του καναλιού Cars Daily. Και για να κάνουν το video τους πήραν ένα παλιό Ford Ranger, με χειροκίνητο κιβώτιο φυσικά και ενώ έπιασαν τα 40 μίλια/ώρα (65 χλμ./ώρα περίπου), έβαλαν όπισθεν.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί πιο κάτω, οι τροχοί άρχισαν να γυρνούν ανάποδα και οι καπνοί… περικύκλωσαν το αυτοκίνητο. Το Ranger πήγε για μερικά ακόμη μέτρα εμπρός, μέχρι που τελικά οι πίσω τροχοί κατάφεραν να το κάνουν να ακολουθήσει αντίθετη πορεία.

Διαβάστε επίσης: Πόσο ασφαλές είναι ένα αυτοκίνητο με σκουριά; (+videos)

Τι να πούμε τώρα για αυτό; Πραγματικά είμαστε περίεργοι που δεν είδαμε γρανάζια να πετάγονται από το κιβώτιο του αυτοκινήτου μετά από μια τέτοια ενέργεια.

Get it on Google Play Download on the App Store