Μπήκε σε ξένη Corvette και δεν έβγαινε! (+video)

Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει παντού. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, έλαβε χώρα στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου ένας (προφανώς) τρελός, μπήκε σε ξένη Corvette και δεν έβγαινε.

Το σκηνικό εξελίχθηκε σε ένα χώρο στάθμευσης, όπου ο νόμιμος ιδιοκτήτης της Corvette Stingray, την είχε παρκάρει και αφού έκανε τις δουλειές του γύρισε να την πάρει, αλλά βρήκε έναν καταπατητή στο υπέροχο σαλόνι της Stingray, ο οποίος είχε μπει από την ανοιχτή οροφή!

Δείτε ακόμα: Διαλυμένο Toyota GT86 καταφέρνει και κινείται! (+video)

Ο ιδιοκτήτης της Corvette απαίτησε από τον άγνωστο να απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό του, αλλά ο τύπος δεν καταλάβαινε τίποτε. Τουναντίον φώναζε πως το αυτοκίνητο είναι δικό του, κάτι που συνέχισε να το ισχυρίζεται όταν έφτασε και η αστυνομία. Αφού είδαν τα όργανα της τάξεως ότι οποιαδήποτε προσπάθεια διαπραγμάτευσης έπεφτε στο κενό, τον απομάκρυναν δια της βίας και ευτυχώς χωρίς να κάνουν κάποια ζημιά στο πολυτελές supercar.

Διαβάστε επίσης: Skoda Octavia έγινε καινούργιο από παλιοσίδερα (+videos)

Ο ιδιοκτήτης της λευκής Corvette Stingray, μάλλον πήρε το μάθημά του και δεν θα την αφήνει παρκαρισμένη χωρίς το hardtop της. Γιατί οι μουρλοί είναι και πολλοί εκεί έξω!

Get it on Google Play Download on the App Store