Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και γνώρισε τον «τιμωρό» (+video)

Θα έχετε αναρωτηθεί πώς γίνεται σχεδόν κάθε φορά που παρακολουθούμε video με κάποιον ακατάλληλο να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα, να μην έχουμε τροχαίο. Η λέξη «σχεδόν» κρύβει την ουσία, καθώς δεν έχουν όλες οι ιστορίες ευτυχισμένο τέλος.

Όπως το λευκό Dodge Ram που θα δούμε, το οποίο βρέθηκε να πηγαίνει κόντρα στην κυκλοφορία εξαιτίας κατανάλωσης αλκοόλ του οδηγού του. Ο 24χρονος Tyler N. Vanalsburg κατανάλωσε τόση ποσότητα οινοπνεύματος, που δεν ξεχώριζε το σωστό από το αντίθετο ρεύμα. Εκτός αυτού, είχε αναπτύξει και μεγάλη ταχύτητα, η οποία άγγιζε τα 100 χλμ./ώρα. Για καλή του τύχη ο δρόμος δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που έβλεπαν ένα αντίθετα ορμώμενο pick up να διαθέτουν οπτικό πεδίο, προλαβαίνοντας να αντιδράσουν. Πριν το «μπαμ» βλέπουμε μια καφέ νταλίκα να περνάει δίπλα από το Ram, στην δεξιά λωρίδα. Μια κόκκινη, ωστόσο, δεν βρισκόταν στο ίδιο σημείο.

Δείτε ακόμα: Οι κόντρες στο δρόμο κάνουν κακό στις λαμαρίνες! (+video)

Ο οδηγός της έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει την σύγκρουση, «κόβοντας» το τιμόνι αριστερά. Δεδομένου, όμως, ότι είχε να κάνει με όχημα 40 τόνων κατάφερε απλά να αλλάξει ελαφρώς την πορεία του «θηρίου». Όσο χρειαζόταν για να αποφύγει την μετωπική με το λευκό Dodge, η οποία ενδεχομένως να το εξαΰλωνε. Ακόμα και η πλαγιομετωπική  «συνάντηση» των δυο οχημάτων, είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλες ζημιές στο Ram, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Διαβάστε επίσης: To πιο σκληρό θωρακισμένο για πολιτική χρήση!

Ευτυχώς κανείς από τους δυο οδηγούς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με τον Vanalsburg να συλλαμβάνεται από την αστυνομία.

Get it on Google Play Download on the App Store