Περιπολικό σε καταδίωξη καταλήγει στον γκρεμό! (+video)

Οι Ρώσοι οδηγοί μας έχουν συνηθίσει σε απολαυστικά βίντεο από τα εσωτερικά των αυτοκινήτων τους τα τελευταία χρόνια με συγκρούσεις, άτυχες προσπεράσεις και καταδιώξεις. Μία εκ των καταδιώξεων έλαβε άσχημο τέλος το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Κολά της Ρωσίας καθώς το περιπολικό που κυνηγούσε ένα Mazda6 κατέληξε στον γκρεμό.

Δείτε ακόμα: Ηλικιωμένος πάει ανάποδα στην Κορίνθου-Τριπόλεως (+video)

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο ο οδηγός του Mazda6 ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Παρά την στενή επαφή που είχε το αυτοκίνητο του με τα διερχόμενα οχήματα και συγκεκριμένα με ένα παλιό Audi, ο μεθυσμένος οδηγός κατάφερε και βγήκε ακλόνητος από αυτή την ιστορία. Την ίδια τύχη όμως δεν είχε ο αξιωματικός της DPS (Τροχαία Αστυνομία) ο οποίος στην προσπάθεια του να μην συγκρουστεί με το Audi έχασε τον έλεγχο του Ford Focus Sedan και έφυγε εκτός δρόμου.

Διαβάστε επίσης: Το τραμ του τρόμου (+video)

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο πιο κάτω, ο αστυνομικός  φρενάρει και παράλληλα στρίβει το περιπολικό προς την δεξιά πλευρά του δρόμου και παρόλο που το πεζοδρόμιο έχει κάποιο ύψος το αυτοκίνητο δεν σταματάει και… απογειώνεται.

 

Get it on Google Play Download on the App Store