To πρώτο επίσημο video του νέου Toyota Auris

Μετά τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Toyota Auris το οποίο αποκαλύφθηκε επισήμως την προηγούμενη εβδομάδα στην έκθεση της Γενεύης, πλέον έχουμε και το πρώτο video επίσημο video του, το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Δείτε ακόμη: Toyota Auris με 1.000 άλογα έτοιμο για ντριφτ (+video)

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ο σχεδιασμός του νέου Toyota Auris τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του, με την ιαπωνική μάρκα πάντως να εξακολουθεί να κρατά μυστικό το εσωτερικό του. Θυμίζουμε πως το νέο Toyota Auris, φέρνει στο προσκήνιο και τη νέα στρατηγική της μάρκας, σχετικά με τα υβριδικά μοντέλα της, καθώς πλέον θα έχει δύο υβριδικές εκδόσεις και ταυτόχρονα καμία diesel. Κάτω από το καπό του λοιπόνθα έχει τον 1.2 λτ. με 116 ίππους και δύο υβριδικές με 1.8 λτ. με 122 ίππους ή 2.0 λτ. με 180 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Αντί για 4η κάρφωσε 2η στις 9.000 σ.α.λ. σε Honda S2000…

Το νέο Toyota Auris βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα της μάρκας TNGA (Toyota New Global Architecture), η οποία του έχει προσδώσει και αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Το μήκος του πλέον είναι στα 4.370 χλστ. (+40 χλστ.), ενώ εξίσου αυξημένο είναι και το μεταξόνιο, το οποίο πλέον είναι στα 2.640 χλστ. Ας το δούμε όμως στο πρώτο του επίσημο video, πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store