Ρινόκερος σμπαραλιάζει VW Golf!(+video)

Αν κάποιος από την παρέα σας παραπονεθεί ότι περνάει ζόρικα στο γραφείο, σας προτείνουμε να του δείξετε το παρακάτω βίντεο. Μια φύλακας πάρκου σαφάρι φέρνει τούμπες μέσα σε ένα VW Golf, έπειτα από την επίθεση ενός εξαγριωμένου ρινόκερου.

Δείτε ακόμα: Αρκούδα κλείστηκε σε Subaru και το κατέστρεψε (+video)

Το σκηνικό απαθανατίστηκε με το κινητό τηλέφωνο ενός παρευρισκόμενου στο πάρκο, ο οποίος έκπληκτος και μη μπορώντας να κάνει, καταγράφει τις σκηνές όπου ο ρινόκερος πετάει το μικρομεσαίο μοντέλο δεξιά κι αριστερά λες και είναι παιχνίδι. Το ζώο είναι αρσενικό, ηλικίας 30 ετών, ακούει στο όνομα Kusini και χρησιμοποιείται από το πάρκο Serengeti για σκοπούς αναπαραγωγής. Ακόμα δεν έχει συνηθίσει τον τρόπο ζωής στο πάρκο και εκεί αποδίδουν την επιθετικότητά του. Στη θέση του οδηγού στο καμουφλαρισμένο Golf 3ης γενιάς βρισκόταν μια φύλακας του πάρκου, η οποία δεν έκανε κάτι για να προκαλέσει το ρινόκερο και ευτυχώς γλύτωσε με μερικούς μόνο μώλωπες.

Διαβάστε επίσης: Γυαλιά καρφιά έκανε ένα Honda Civic μια αρκούδα

Για την ακρίβεια η φύλακας ήθελε να πάει κανονικά στην εργασία της την επόμενη ακριβώς μέρα, πράγμα αξιοθαύμαστο αν σκεφτείτε ότι ήταν εντός ενός αυτοκινήτου που είχε γίνει μπαλάκι για τον ρινόκερο! Όπως δήλωσε κι ο διευθυντής του πάρκου Serengeti, o κ. Fabrizio Sepe, ο Kusini θα ήταν πολύ καλύτερος εκτός του πάρκου, αλλά είναι ένα καταπληκτικό ζώο που εξυπηρετεί τους σκοπούς αναπαραγωγής που θέλουν. Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ.  Sepe ανέφερε, ότι ο θηριώδης ρινόκερος δεν είναι απειλή για τους επισκέπτες του πάρκου, μιας και μένει ελεύθερος τις ώρες που δεν υπάρχει κοινό.

Δείτε στο βίντεο πως έκανε το VW Golf ο τεράστιος ρινόκερος!

 

Get it on Google Play Download on the App Store