«Σανίδωσε» τη Supra και βρέθηκε σε δέντρο (+video)

H ρήση περί μεταξωτών εσωρούχων και επιδέξιου περιεχομένου, τυγχάνει εντυπωσιακής εφαρμογής (και ρεαλισμού) στα αυτοκίνητα. Ειδικά στην οδήγηση σπορ μοντέλων, όπως η νέα Toyota Supra.

Δείτε ακόμα: Η απίστευτη επιτάχυνση Toyota Supra 1.700 ίππων (+video)

Δυο φίλοι από το Μέριλαντ πήραν την 5η γενιά του ιαπωνικού sportscar για μια βόλτα, με τον συνοδηγό να βιντεοσκοπεί το όλο σκηνικό. Μάλιστα, στα πόδια του διακρίνεται ένα laptop όπου απεικονίζονται ενδείξεις σχετικά με τον κινητήρα, όπως πίεση τούρμπο/λαδιού/νερού κλπ. Μια εσάνς, δηλαδή, από «The Fast and the Furious»: ο «τιμονιέρης» να εξερευνά τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και ο μηχανικός στο διπλανό κάθισμα, να κάνει το fine tuning ώστε να είναι όλα έτοιμα για την επόμενη κόντρα. Θεωρητικά, όμορφο σενάριο.

Διαβάστε επίσης: Πόσο BMW είναι η νέα Toyota Supra; (+video)

Πρακτικά, ένα αποφασιστικό πάτημα του γκαζιού ήταν αρκετό για να κάνει τα όνειρα των δυο αντρών «σκόνη και θρύψαλα». Με το traction control προφανώς απενεργοποιημένο, σε οδόστρωμα που φαίνεται υγρό και με έναν οδηγό αμφιβόλου ικανότητας πίσω από το τιμόνι, τα 340 άλογα (που είναι κοντά στα 400 στην πραγματικότητα) και τα 550 Nm ροπής δεν άργησαν να καταθέσουν διαπιστευτήρια. Μια «κατάθεση» που δεν πρόλαβαν τα χέρια του οδηγού, με τα ανάλογα αποτελέσματα σε παρακείμενο δέντρο. Viral video ήθελαν οι κύριοι, viral video έλαβαν. Μαζί με ένα περιπολικό.

Get it on Google Play Download on the App Store