Συγκινητική διάσωση γερακιού που σφήνωσε σε Honda (+video)

Πολλές φορές απορούμε με την πορεία της κοινωνίας και απογοητευόμαστε από διάφορες σκηνές, οι οποίες μας οδηγούν στην απώλεια ελπίδας για την ποιότητα της ανθρωπότητας. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιήγηση στο Διαδίκτυο προκειμένου να δείτε για τι μιλάμε. Με λίγο περισσότερο ψάξιμο, ωστόσο, μπορείς να βρεις video που προσφέρουν έναν τόνο φωτεινότητας στο γκρίζο τοπίο που κυριαρχεί στην καθημερινότητα πολλών.

Δείτε ακόμα: Γιατί πρέπει να ανοίγουμε την πόρτα του αυτοκινήτου με το δεξί…

Μια γυναίκα στην Αμερική οδηγούσε το Honda Accord της ανέμελη, στην ταχύτητα των 89 χλμ./ώρα (ή 55 μιλίων, για να το κάνουμε πιο ευπαρουσίαστο). Ξάφνου συγκρούστηκε με ένα ευμέγεθες πτηνό, το οποίο σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορούσε να είναι περιστέρι. Σταμάτησε το αυτοκίνητο για να δει την έκταση της ζημιάς και εκεί εμβρόντητη διαπίστωσε πως το πετούμενο αφενός δεν είχε γίνει πόστερ στον προφυλακτήρα, αφετέρου ότι είχε σφηνώσει στην μάσκα του ιαπωνικού σεντάν. Το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι επρόκειτο για γεράκι! Οι πιθανότητες ήταν εναντίον του: μεγάλος όγκος του ιδίου απέναντι στην ασταμάτητη ορμή 1.400 κιλών λαμαρίνας και πλαστικών. Και όμως, το επιβλητικό πουλί την γλίτωσε από την σύγκρουση. Όμως είχε να αντιμετωπίσει τον σκόπελο του σφηνωμένου κεφαλιού.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό video: Οδηγός ξεφεύγει από την κόλαση

Εκεί μπήκε στην εξίσωση ένας διερχόμενος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε να βοηθήσει και τελικά κατάφερε να απελευθερώσει το τρομαγμένο ζώο. Το οποίο γεράκι με την σειρά του, δεν έδειξε σημάδια επιθετικότητας παρά τον φόβο του. Αντιθέτως, έκατσε μαζί με τους ανθρώπους που το έβγαλαν από την δύσκολη θέση, σαν να τους ευχαριστούσε.

https://www.facebook.com/ricklaxhasfriends/videos/197714717788377/

Get it on Google Play Download on the App Store