Πώς να αλλάξεις τα κεραμικά δισκόφρενα σε Lamborghini!

Πενία τέχνας κατεργάζεται, η αλλιώς η φτώχεια υποχρεώνει τον άνθρωπο να επινοεί τρόπους για την αντιμετώπισή της! Βέβαια πόση ανάγκη ή φτώχεια μπορεί να έχει ένας ιδιοκτήτης Lamborghini Aventador που δημιουργεί video για να δείξει πώς να συντηρήσει κάποιος το supercar του; Σίγουρα αυτό είναι απορίας άξιο.

Πραγματικά είναι εξαιρετικά αντιφατικό να βλέπεις ένα video στο YouTube που σου δείχνει πως μπορεί να αλλάξει κάποιος τα κεραμικά φρένα στο supercar του, απλά για να γλυτώσει λεφτά!

Δείτε ακόμη: Lambo Aventador «φτύνει» φλόγες. Kαι τυλίγεται σε αυτές (+video)

Κι όμως είναι γεγονός, με τον ιδιοκτήτη της πράσινης κι εντυπωσιακής Aventador να αναφέρει ότι η αλλαγή των κεραμικών δίσκων δεν είναι μια δύσκολη υπόθεση και μπορεί να γίνει εύκολα, αν έχεις τα σωστά εργαλεία! Με μια βασική προϋπόθεση: να μην σου πέσει ο κεραμικός δίσκος γιατί μπορεί να τραυματιστεί ανεπανόρθωτα, αφού δεν έχει την ίδια αντοχή στα χτυπήματα όπως ένας συμβατικός.

Αν λοιπόν έχετε μια Aventador στην κατοχή σας και λυπάστε τα λεφτά της αλλαγής των φρένων δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πως να το κάνετε μόνοι σας!

Get it on Google Play Download on the App Store