Mercedes ML έκανε βουτιά σε ποτάμι! (+video)

Ακόμα ένα τραγελαφικό συμβάν που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος. Μια οδηγός στο New Jersey, ήθελε να πάει για πλύσιμο τη Mercedes ML και αντί για το car wash βρέθηκε στο ποτάμι! Όπως δήλωσε η 64 ετών οδηγός της ML πάτησε το γκάζι, αντί για το πεντάλ του φρένου και έτσι οδηγήθηκε με φόρα στην όχθη του ποταμού.

Δείτε ακόμα: Ποια είναι τα ταχύτερα μικρά turbo έως 1.200 κ.εκ.;

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, το πλυντήριο αυτοκινήτων δεν βρίθει από κόσμο, όμως όσοι ήταν εκεί γύρω, αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν. Έβγαλαν την οδηγό, αλλά και τον 27χρονο επιβάτη, ενώ στο νοσοκομείο διακομίσθηκε η οδηγός, καθαρά για προληπτικούς λόγους. Για καλή τύχη και της Mercedes, αλλά και για το πορτοφόλι της κατόχου της, το πολυτελές SUV δεν βυθίστηκε εντελώς, παρά μόνο το εμπρός μέρος του, αν και η βουτιά έγινε με φόρα και είναι πολύ πιθανό να έχει ρουφήξει νερό ο κινητήρας και να έχει πάει νερό και στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε τη βουτιά της Mercedes και στο δεύτερο βίντεο που προέρχεται από το Twitter και το προφίλ ενός τοπικού δημοσιογράφου, θα δείτε την ανέλκυση της ML. Από τη μεριά μας να ευχηθούμε να μην κάνει άλλου τέτοιου είδους βουτιές…

https://www.facebook.com/HackensackFire/videos/314590925910180/?t=9

Get it on Google Play Download on the App Store