Το πιο χλιδάτο τανκ όλων των εποχών! (+video)

Τελικά αυτοί οι Ρώσοι θα μας τρελάνουν! Περιέλαβαν μια πολυτελή Bentley Continental GT, της φόρεσαν ερπύστριες και της πίνουν το αίμα! Το ιδιαίτερο αυτό δημιούργημα φέρει την ονομασία Ultratank και ουσιαστικά μιλάμε για ένα tankBentley.

Δείτε ακόμη: Το σήμα της Bentley χρησιμεύει για το δέσιμο σκύλου!

Όπως τα περισσότερα πράγματα στη σύγχρονη ζωή μας, όλα γίνονται για τα likes και τα views. Έτσι λοιπόν μια ομάδα Ρώσων μηχανικών, για το κανάλι τους στο YouTube με την ονομασία AcademeG, αγόρασε μια μεταχειρισμένη Continental GΤ, αφαίρεσαν τους τροχούς, την «πετσόκοψαν», ώστε να καταφέρουν να ενσωματώσουν ένα ειδικά κατασκευασμένο σετ από ερπύστριες πάνω σε ένα νέο σωληνωτό πλαίσιο. Το πολυτελές εσωτερικό παρέμεινε κι έτσι έχουμε το πλέον χλιδάτο tank που έχουμε δει ποτέ.

Διαβάστε επίσης: VW σε Bentley: «Φέρτε λεφτά αλλιώς στήριξη γιοκ»

Το εγχείρημα ήταν αρκετά δύσκολο και πήρε αρκετό καιρό μέχρι την ολοκλήρωσή του, με την μέγιστη ταχύτητά του να ανέρχεται στα 50 χλμ./ώρα (στόχος των μηχανικών είναι να αγγίξει τα 100 χλμ./ώρα), παρά τον V8 κινητήρα των 400 ίππων. Βέβαια ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι εμπνευστές του project πρέπει να δουν τι θα κάνουν με τις ερπύστριες που σε απότομες στροφές φεύγουν από τη θέση τους αλλά και αν θα βάλουν πόρτες για να μην μπαίνει η σκόνη και το κρύο μέσα στην καμπίνα. Βέβαια το κρύο το αντιμετωπίζουν με μερικά σφηνάκια ποιοτικής βότκας, αλλά μετά δεν «βλέπουν» για να βάλουν τις ερπύστριες στη θέση τους!

Get it on Google Play Download on the App Store