Τράκαρε τη Mustang του μπαμπά στο γκαράζ (+video)

Η γενική πεποίθηση -και η κοινή λογική- θέλει τους έφηβους μακριά από τα αυτοκίνητα, και δη τα πανίσχυρα. Οπότε όταν βλέπεις έναν 16χρονο να μπαίνει στο μπάκετ μιας Shelby GT350R, υποψιάζεσαι τη συνέχεια.

Δείτε ακόμα: Το ισχυρότερο Ford της Ιστορίας «εξαφανίζει» τα ελαστικά του (+video)

Ο Αμερικανός teenager αποφάσισε να βάλει μπροστά το muscle car των 526 ίππων και 582 Nm ροπής, λογικά για να απαθανατίσουν μερικά ξερόγκαζα με τον φίλο του και να τα ποστάρουν στα social media. Η GT350R είναι η δεύτερη τη τάξει Shelby, πίσω μόνο από την GT500, που φέρει τον βαρυσήμαντο τίτλο του ισχυρότερου Ford παραγωγής όλων των εποχών. Με δυο λόγια, πρόκειται για αυτοκίνητο που δεν αστειεύεται. Ειδικά όταν ο άνθρωπος που κάθεται πίσω από το τιμόνι, δεν ξέρει τι κάνει.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται Ford Ranger Raptor με τον V8 της Mustang

Ο πιτσιρικάς κάθεται στη θέση του οδηγού και εκκινεί τον V8 των 5.162 κ.εκ. χωρίς πρόβλημα. Δεδομένου ότι η GT350R διατίθεται μόνο με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο, για να εκκινήσει το μοτέρ χρειάζεται να πατηθεί ο συμπλέκτης, κάτι για το οποίο υπάρχει ένδειξη στον πίνακα οργάνων. Η απροβλημάτιστη εκκίνηση σημαίνει πως ο έφηβος, μέχρι εδώ, εκτέλεσε σωστά τη διαδικασία. Έκανε μόνο ένα μικρό λαθάκι: δεν κοίταξε αν ο λεβιές είναι στη νεκρά. Ως αποτέλεσμα, με το που άφησε το πεντάλ του συμπλέκτη το αυτοκίνητο έφυγε προς τα εμπρός. Σε ένα σημείο, που για κακή του τύχη, βρισκόταν ο τοίχος του γκαράζ! Μια ματιά ή ένα «παίξιμο» στον λεβιέ, θα είχε αποτρέψει το συμβάν – και την τιμωρία από τον πατέρα του, φυσικά.

https://www.facebook.com/christiancioroiu/videos/1044649865902665/

Get it on Google Play Download on the App Store