Τρομακτικό ατύχημα λόγω σκασμένου ελαστικού! (+video)

Κάποιες φορές η τύχη παίζει άσχημα παιχνίδια! Εκεί που εσύ οδηγείς σωστά και συνετά, οι συγκυρίες τα φέρνουν έτσι και γίνεσαι ακόμα ένα θύμα της ασφάλτου, είτε γιατί κάποιος άλλος ήταν απρόσεκτος ή… άτυχος! Όπως στο video που θα δείτε παρακάτω, όπου ένα σκασμένο ελαστικό από μια νταλίκα προκάλεσε ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα!

Δείτε ακόμα: Πήρε αποζημίωση 152 εκατομμυρίων για τροχαίο ατύχημα!

Το συγκεκριμένο τροχαίο έγινε στην Πολωνία, όπου μια κάμερα σε ταμπλό αυτοκινήτου το απαθανάτισε. Σε ένα δρόμο με δυο λωρίδες και ακριβώς σε μια καμπή της διαδρομής, το ελαστικό του φορτηγού που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, έσκασε με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο και να πέσει με όσα χιλιόμετρα είχε στο κοντέρ πάνω σε ένα Kia Ceed. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το Ceed σηκώθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στο όχημα που είχε την κάμερα. Εκεί τελείωσε και η καταγραφή του συμβάντος και μόνο φωτογραφίες αποκάλυψαν την κατάληξη του συμβάντος.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ατύχημα με απογείωση σε τούνελ (+video)

Λόγω της δύναμης της σύγκρουσης, η πορεία του φορτηγού συνεχίστηκε και κατέληξε στο χαντάκι. Το παράδοξο και το ευτυχές συνάμα είναι πως κανείς δεν σκοτώθηκε και πρωτίστως η 22χρονη οδηγός του Ceed, για τον απεγκλωβισμό της οποίας χρειάστηκε η πυροσβεστική. Σαφώς και νοσηλεύτηκε, χωρίς να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό ημερών που πέρασε στο νοσοκομείο.

Get it on Google Play Download on the App Store