Video: Η οθόνη αφής του Renault Megane

Το Renault Megane αδιαμφισβήτητα έχει μία από τις πιο εντυπωσιακές οθόνες που μπορείς να συναντήσεις σε εσωτερικό αυτοκινήτου, στην κατηγορία των μικρομεσαίων και εμείς σας την παρουσιάζουμε με την βοήθεια του Megane GT Line. Πρόκειται για την οθόνη του συστήματος R-LINK 2 η οποία παραπέμπει σε tablet, χωρίς υπερβολή.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Renault Megane 1.2 TCe 130 PS

Εδώ την βλέπουμε στην κάθετη διάταξη 8,7 ιντσών (στάνταρ εξοπλισμός στις εκδόσεις GT Line και Dynamic), ενώ υπάρχει και σε οριζόντια διάταξη 7,0 ιντσών στην έκδοση Expression. Ακριβώς όπως σε μια ταμπλέτα ή ένα smartphone, οι αρχικές σελίδες μπορούν να εξατομικευτούν με τη βοήθεια διαφόρων widgets που σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Επιπλέον, το R-LINK 2 σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε έξι διαφορετικά προφίλ και να τα αποθηκεύσετε στη μνήμη. Κάθε χρήστης μπορεί έτσι να βρίσκει τις προτιμήσεις προβολής και τις ρυθμίσεις που έχει επιλέξει χωρίς να ταλαιπωρείται κάθε φορά.

Tο σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να έχετε πρόσβαση στις πολυάριθμες λειτουργίες του αυτοκινήτου, από ραδιόφωνο μέχρι σύστημα πλοήγησης, ενώ διαθέτει πλήθος εφαρμογών για τηλέφωνο και μουσική, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Renault Megane diesel 1.5 dCi 110 PS

Δείτε την με κάθε λεπτομέρεια στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store