VW Golf Alltrack vs Subaru Outback (+video)

Αρκετές φορές έχουμε δει κόντρες ανάμεσα σε αυτοκίνητα της VW και της Subaru και πάντοτε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι περισσότερες από αυτές κρίνονται στα σημεία. Αυτή τη φορά η κόντρα που θα δούμε είναι λίγο διαφορετική, καθώς δεν περιλαμβάνει τα τυπικά… γρήγορα μοντέλα των δύο εταιρειών με διακριτικά όπως GTI, WRX, R, STI κλπ. αλλά τα σεμνά και ταπεινά VW Golf Alltrack και Subaru Outback.

Δείτε ακόμη: Έτσι δουλεύει το αγωνιστικό διαφορικό (+video)

Βέβαια τα δύο αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο… κοντά. Και αυτό γιατί το γερμανικό μοντέλο εφοδιάζεται με μοτέρ 1.8 TSI 170 ίππων, ενώ το ιαπωνικό με μοτέρ χωρητικότητας 2.5 λτ. 247 ίππων. Σημαντική διαφορά, ειδικά όταν θες να κάνεις μία κόντρα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, από στάση.

Διαβάστε επίσης: Ξέρετε πόσο σημαντικά είναι τα προσκέφαλα; (+video)

Τα κοινά τους σημεία από την άλλη είναι πως και τα δύο έχουν αυτόματα κιβώτια (το Subaru CVT και το VW διπλού συμπλέκτη DSG) και είναι τετρακίνητα. Ας δούμε λοιπόν στην πράξη πως θα συμπεριφερθούν και ποιο από τα δύο τελικά θα πάρει τη νίκη. Είναι αρκετή η επιπλέον δύναμη του Subaru να το φέρει στην πρώτη θέση ή το εξαιρετικά γρήγορο κιβώτιο DSG του VW θα κάνει τελικά την διαφορά; Η απάντηση στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store