Να γιατί δεν χαζεύουμε όταν οδηγούμε (+video)

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω αποδεικνύει έμπρακτα γιατί ως οδηγοί επιβάλλεται να έχουμε 100% την προσοχή μας στο τιμόνι όταν οδηγούμε και πουθενά αλλού! Κάτι που προφανώς δεν έκανε ο οδηγός του ασημένιου VW Jetta, ο οποίος με όσα χιλιόμετρα είχε στο κοντέρ, «έσκασε» στο πίσω μέρος ενός Toyota Tacoma και εν συνεχεία πάνω σε ένα Range Rover.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα στουκάρει το αμάξι του συζύγου της!

Σε ένα κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου Ι-26, στο Tennessee των Η.Π.Α., έκαναν έργα με αποτέλεσμα οι ταχύτητες των αυτοκινήτων να μειώνονται αρκετά και να δημιουργείται μποτιλιάρισμα. Κάτι που ο οδηγός του Jetta δεν το αντιλήφθηκε εγκαίρως γιατί προφανώς η προσοχή του ήταν εστιασμένη αλλού (κινητό ίσως;) και με ταχύτητα έπεσε πάνω στα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Στο βίντεο διακρίνεται πως ο οδηγός του Jetta την τελευταία στιγμή στρίβει ελαφρώς δεξιά το τιμόνι του, αλλά διαπιστώνει ότι δεν έχει που να πάει και «σκάει» με δύναμη πίσω από το pick-up, χωρίς να πατήσει φρένο. Το όλο σκηνικό απαθανατίστηκε από τις κάμερες που διέθετε ένα Range Rover εμπρός και πίσω, το οποίο κι αυτό μάλλον «τραυματίστηκε» στην αριστερή μεριά του.

Διαβάστε επίσης: Έκανε μαγκιές και στούκαρε το Dodge Viper του (+video)

Σε ένα σημείο του βίντεο, φαίνεται ότι το Tacoma έχει τουμπάρει στο έρεισμα του δρόμου, ενώ το Jetta κινείται ακυβέρνητο για μερικά μέτρα μέχρι να σταματήσει εντελώς. Τα πλάνα είναι σοκαριστικά και αποδεικνύουν έμπρακτα το πόσο μεγάλο κακό μπορεί να προκληθεί όταν κάποιος δεν έχει το νου του στο τιμόνι!

Get it on Google Play Download on the App Store