Ένα Nissan Qashqai αξίας 28.463 ευρώ για το Λιμενικό

Το Λιμενικό Σώμα απέκτησε ένα ακόμα ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai στον στόλο των οχημάτων του, το οποίο κόστισε 28.463 ευρώ και αποτελεί χορηγία της εταιρείας «SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC».

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS

Η παραλαβή του περιπολικού Nissan Qashqai από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την κάλυψη των αναγκών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της εταιρείας κ. Βασίλειου Λαλιώτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχαήλ Ρέππας καθώς και ο Διευθυντής Πληρωμάτων κ. Γεώργιος Χριστόπουλος.

Δείτε ακόμη: Σενάρια επιδότησης 7.500€ για «καθαρά» αυτοκίνητα

Από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή επίσης παρέστησαν ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Πουλής, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος, οι Διευθυντές των Κλάδων και Διευθύνσεων του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά.

Ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενή προσφορά της εταιρείας «SEA WORLD MANAGEMENT & TRADING INC» τονίζοντας ότι η εν λόγω πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σημαντική στην αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ώστε να ανταπεξέλθει στο πολύ-επίπεδο έργο του και παράλληλα θα συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής δράσης της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.

Δείτε ακόμη: Τι είπε ο κ. Σταϊκούρας για ηλεκτροκίνητα και τέλη!

Get it on Google Play Download on the App Store