Νέο Renault Clio με avant-garde τεχνολογία! (+videos)

Tο εντελώς νέο, 5ης γενιάς Renault Clio, που λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά εδώ και λίγες μέρες, είναι αναμφίβολα το καλύτερο Clio μέχρι σήμερα. Πιο μοντέρνο και πιο σπορτίφ από ποτέ, με ποιότητα ανωτέρου επιπέδου, βελτιωμένους χώρους, υψηλή ασφάλεια (5 αστέρια στο Euro NCAP), νέους κινητήρες και τεχνολογία αιχμής, το νέο Clio ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία.

Δείτε ακόμη: Κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων το νέο Renault Clio

Το νέο Renault Clio, για πρώτη φορά διατίθεται με το σύστημα ρυθμίσεων Multi-Sense, που συναντάμε ήδη σε μοντέλα υψηλότερων κατηγοριών. Η τεχνολογία Renault Multi-Sense επιτρέπει στον οδηγό να προσαρμόσει το όχημα σύμφωνα με τη διάθεσή του, αφού του δίνεται η δυνατότητα να αλλάζει τη χαρτογράφηση του κινητήρα, τη ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης, του εσωτερικού φωτισμού και της ψηφιακής οθόνης.

Το σύστημα Multi-Sense διαθέτει 3 προγράμματα:

  • Eco, για μείωση της κατανάλωσης και περιορισμό των εκπομπών του CO2.
  • Sport, για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση, ευελιξία και αμεσότητα στις αντιδράσεις.
  • My Sense (εργοστασιακή ρύθμιση), για εξατομίκευση των επιλογών.

Για εξατομίκευση του εσωτερικού περιβάλλοντος, προτείνονται 8 επιλογές απόχρωσης του εσωτερικού φωτισμού (Λευκό, Μπλε, Μπλε ηλεκτρίκ, Κίτρινο, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Πράσινο, και Μωβ).

Δείτε ακόμη: Νέο Renault Clio: Το καλύτερο Clio από ποτέ!

Οι ρυθμίσεις του Multi-Sense γίνονται πολύ εύκολα μέσω της οθόνης του νέου συστήματος πολυμέσων Renault Easy Link ή μέσω των πλήκτρων κάτω από την κεντρική οθόνη. Αρκεί ένα πάτημα για ανοίξει το παράθυρο του Multi-Sense και να τροποποιηθούν οι προτιμήσεις του οδηγού.

Πρόσθετα, ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 7 και των 10 ιντσών του νέου Renault Clio προσφέρουν ένα widget προσαρμόσιμο από τον οδηγό. Για παράδειγμα την ένδειξη της κατανάλωσης, στο πρόγραμμα Regular ή τις ενδείξεις παροχής ισχύος και ροπής, στη λειτουργία Sport.

Δείτε ακόμη: Νέο Renault Clio από 12.990 ευρώ (τιμές & εξοπλισμός)

Παρακολουθείστε παρακάτω και τα βίντεο με τις λειτουργίες του Multi-Sense:

Get it on Google Play Download on the App Store