Nissan Xmotion όπως λέμε… Juke (+video)

Την έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ διάλεξε η Nissan προκειμένου να παρουσιάσει το νέο της πρωτότυπο το οποίο ονομάζει Xmotion Concept το οποίο ανήκει στην κατηγορία των crossover και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί δείγμα γραφής για το μελλοντικό Nissan Juke.

Δείτε ακόμη: Το πρώτο video του μελλοντικού Subaru WRX STI

Ουσιαστικά πρόκειται για ακόμη μία σχεδιαστική σπουδή η οποία παρουσιάστηκε στην αμερικάνικη έκθεση αυτοκινήτου, που σκοπό έχει να μας δείξει πως ακριβώς οραματίζεται η Nissan το μέλλον του μοντέλου της, σχεδιαστικά τουλάχιστον, στην συγκεκριμένη κατηγορία και φυσικά δεν αποκλείεται να δούμε στοιχεία από αυτό και στο νέο Juke.

Το πρωτότυπο crossover της ιαπωνικής μάρκας ξεχωρίζει για το έντονο ανάγλυφο του αμαξώματος του, ενώ τις εντυπώσεις κλέβουν οι αντικρυστά ανοιγόμενες πόρτες αλλά και το εσωτερικό το οποίο κυριαρχείται από μία έγχρωμες ψηφιακές οθόνες και πάνελ αφής.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμο το αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι και πεντάλ (+video)

Ενδιαφέρον έχει και η ύπαρξη έξι θέσεων στην καμπίνα, με διάταξη 2+2+2 με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί και να είναι ξεκάθαρη αναφορά στο κόκκινο χρώμα της σημαίας της Ιαπωνίας. Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορείτε να δείτε το νέο πρωτότυπο της Nissan.

Get it on Google Play Download on the App Store