Νέο Nissan 370Z NISMO εμπνευσμένο από το κορυφαίο GT-R

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, η Nissan αποκάλυψε στην ετήσια συνάντησή της στη Βόρεια Καρολίνα το αναβαθμισμένο 370Z NISMO με τον ακόμα πιο εκρηκτικό χαρακτήρα συγκριτικά με το προηγούμενο. Εξωτερικά οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι εμπνευσμένες από το GT-R, όπως είναι τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα με την πιο σπορ εμφάνιση και τη βελτιωμένη αεροδυναμική, τα LED φώτα ημέρας, οι κόκκινες ρίγες στα ανασχεδιασμένα μασπιέ, στους καθρέπτες και στα σπόιλερ και η μικρότερη πίσω αεροτομή. Νέας σχεδίασης είναι και οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Nissan 370Z NISMO, η ιαπωνική φίρμα αναφέρει (δεν έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες) ότι υπάρχουν νέου σχεδιασμού καθίσματα της Recaro με δέρμα, αλκαντάρα σε μαύρο και κόκκινο, καθώς και ραμμένα λογότυπα NISMO. Νέο στοιχείο εξοπλισμού είναι το πακέτο Tech  με την οθόνη αφής των 7.0 ιντσών που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth, ηχοσύστημα της Bose κ.α.

Όπως και πριν, έτσι και τώρα την τροφοδοσία του αναλαμβάνει ο V6 κινητήρας των 3.7 λίτρων απόδοσης 350 ίππων σε συνδυασμό με ένα κοντής κλιμάκωσης 6τάχυτο κιβώτιο και το νέο 7άρι αυτόματο με τα paddles. Επιπλέον, το 370Z NISMO περιλαμβάνει αναβαθμισμένη ανάρτηση με ενισχυμένα γόνατα και νέα αμορτισέρ για καλύτερο χειρισμό και ελαχιστοποίηση των κραδασμών, ειδικά ελατήρια και αντιστρεπτική. Τον σπορ χαρακτήρα του ενισχύουν με την σειρά τους τα μεγάλα φρένα και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης με την πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης για καλύτερη αίσθηση της επιτάχυνσης.

Όσο για τις πωλήσεις του, θα ξεκινήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο από τον ερχόμενο Ιούλιο.   

Get it on Google Play Download on the App Store