Dacia Sandero Stepway ντίζελ 1.5 dCi 90

Σημαντικά αναβαθμισμένο σε κάθε επίπεδο είναι το νέο Dacia Sandero Stepway (διαβάστε εδώ τη δοκιμή) με την «φρέσκια» εμφάνιση και την εκτός δρόμου περιβολή. Αυτή ενισχύεται από τα πλαστικά μαύρα προστατευτικά πλαστικά χαμηλά στους προφυλακτήρες, στα μασπιέ και γύρω από τους θόλους των τροχών, τις ποδιές στους προφυλακτήρες, τις ράγες οροφής και την αυξημένη κατά 40 χλστ. απόσταση από το έδαφος.

Πιο σύγχρονη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό, όπου το ταμπλό είναι καλαίσθητο, ενώ το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με την έγχρωμη οθόνη των 7 ιντσών αναβαθμίζει την συνολική εικόνα. Τα σκληρά πλαστικά ικανοποιούν με την ποιότητά τους χωρίς να περνούν το μέσο όρο της κατηγορίας. Πολύ ικανοποιητικοί είναι διαθέσιμοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (320 λίτρα).

Το Sandero Stepway είναι από τα φθηνότερα μικρά crossover αυτοκίνητα της αγοράς με ντίζελ κινητήρα, ο οποίος είναι ο γνώριμος 1.5 dCi της Renault, με απόδοση 90 ίππων και αρκετή ροπή της τάξεως των 220 Nm. Το μηχανικό αυτό σύνολο κινεί άνετα το Sandero, ενώ παράλληλα είναι ολιγαρκές σε καύσιμο. Στο δρόμο, το αυτοκίνητο διακρίνεται κυρίως για την προσφερόμενη άνεση, χωρίς να μειονεκτεί σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς.

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 4 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών και air condition.

Τιμή από: 13.940 ευρώ (με απόσυρση), Τέλη κυκλοφορίας: 94,5 ευρώ, Τεκμήριο: 5.800 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.461 κ.εκ., Ισχύς: 90/3.750 ps/σ.α.λ., Ροπή: 220/1.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 11,8 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 4,0 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 105 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store