Peugeot 206 1.1 μεταχειρισμένο

Στο 206 το πλήθος των καμπύλων επιφανειών χαρακτηρίζουν το αμάξωμα και το εσωτερικό με το νεανικό ύφος και τον ευχάριστο διάκοσμο. Τα σκληρά πλαστικά και η συναρμογή κυμαίνονται σε σχετικά καλά επίπεδα, ωστόσο από πλευράς εργονομίας συναντώνται λάθη (π.χ. θέση διακοπτών ηλ. παραθύρων ανάμεσα από τα εμπρός καθίσματα). Το μικρό γαλλικό αυτοκίνητο χωρίς να εντυπωσιάζει με τους χώρους για τους επιβάτες, είναι σε θέση να φιλοξενήσει χωρίς παραχωρήσεις τέσσερα άτομα στα αναπαυτικά καθίσματα. Ο χώρος αποσκευών ικανοποιεί επίσης με την χωρητικότητά του (245 λτ.), τα οποία είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμα χάρη στο τετραγωνισμένο του σχήμα.

Στον δρόμο το μικρό Peugeot παρουσιάζει πολύ καλή άνεση, συνδυάζοντας παράλληλα σπορτίφ χαρακτηριστικά στην οδική συμπεριφορά. Ο οδηγός παράλληλα έχει στην διάθεσή του πολύ καλό σε αίσθηση και αμεσότητα τιμόνι, όχι όμως και επιλογέα ταχυτήτων με την χαλαρή αίσθηση. Ο 8βάλβιδος κινητήρας των 1.1 λτ. με τους 60 ίππους μπορεί να μην ενθουσιάζει με την απόδοσή του, όμως είναι ελαστικός στις αστικές μετακινήσεις.     

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 2 αερόσακοι, υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο τιμόνι, 2 ηλ. παράθυρα και κεντρικό κλείδωμα.

Μέση τιμή (μοντέλο 2005): 3.400 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 135 ευρώ, Τεκμήριο: 2.800 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.124 κ.εκ., Ισχύς: 60/5.500 ps/σ.α.λ., Ροπή: 94/2.800 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 15,4 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 6,2 λτ./100 χλμ.

(+): Οδική συμπεριφορά, αίσθηση τιμονιού άνεση, σχεδίαση, φρένα

(-): Σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό, αίσθηση επιλογέα ταχυτήτων, ατέλειες στο φινίρισμα, κατανάλωση

Get it on Google Play Download on the App Store