Νέες Porsche 911 Carrera GTS σε Coupe και Cabriolet

Τη δεύτερη γενιά των μοντέλων 911 Carrera GTS παρουσιάζει η Porsche, τα οποία είναι διαθέσιμα σε Coupe και Cabriolet εκδόσεις και με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς. Τα μοντέλα αυτά καλύπτουν το κενό μεταξύ της 911 Carrera S και της κορυφαίας 911 GT3, ενώ φέρουν αρκετές αλλαγές που αυξάνουν τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά.

Η τροφοδοσία των νέων 911 GTS προέρχεται από τον 6κύλινδρο επίπεδο κινητήρα των 3.8 λίτρων απόδοσης 430 ίππων (+30PS). Σε συνδυασμό με το διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων PDK, η Coupe επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,0 δλ. και η Cabriolet σε 4,2 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει έως τα 306 χλμ./ώρα (ανάλογα με την έκδοση).

Εξωτερικά οι νέες 911 GTS διαφέρουν σημαντικά από τις υπόλοιπες Carrera, καθώς βασίζονται στο αμάξωμα της 911 Carrera 4 με τους πιο τονισμένους θόλους των πίσω τροχών και το φαρδύτερο πίσω μετατρόχιο. Επίσης εφοδιάζονται με αποκλειστικές μαύρες γυαλιστερές ζάντες 20 ιντσών, φιμέ φωτιστικά σώματα, μαύρες διακοσμητικές λωρίδες και μαύρες επιχρωμιωμένες απολήξεις των εξατμίσεων.

Όλες οι 911 GTS εξοπλίζονται με το Sport Chrono, τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση PASM με χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ. από την 911 S και με πιο σπορ σύστημα εξάτμισης. Επίσης περιλαμβάνουν στάνταρ τα φώτα Bi-Xenonμε το Porsche Dynamic Light System (PDLS) και εσωτερικό επενδυμένο με δέρμα και Alcantara.

Get it on Google Play Download on the App Store