Εγκατάσταση LPG σε VW από την EuropeGAS

Η οικονομία στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο είναι μείζονος σημασίας, δεδομένου του υψηλού κόστους της βενζίνης, αλλά και του πετρελαίου. Το υγραέριο είναι γνωστό για τη μεγάλη οικονομία που προσφέρει, ωστόσο η εγκατάσταση κιτ LPG πρέπει να γίνεται από αξιόπιστες εταιρείες. Έτσι, ο πελάτης θα νιώθει ασφαλής και θα απολαμβάνει ολοκληρωμένες παροχές – υπηρεσίες μετά την τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου.

Η EuropeGAS, είναι μία από τις ηγετικές ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG, ενώ, ενώ στην Ελλάδα, η EuropeGAS Hellas λειτουργεί σε συνεργασία με τη μητρική εταιρεία ως αποκλειστικός και μοναδικός αντιπρόσωπος από το 2011. Παράλληλα, η EuropeGAS Hellas έχει 120 συνεργάτες – εγκαταστάτες και 300 περίπου συνεργεία που προμηθεύονται προϊόντα της.

Στο νέο κατάστημα που μεταφέρθηκε η EuropeGAS Hellas στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β, μπροστά στο σταθμό Μετρό Ελληνικό με κατεύθυνση την Αθήνα, προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων αεριοκίνησης υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από επιφάνειες 250 τ.μ. εσωτερικού χώρου και 200 τ.μ. εξωτερικού χώρου όπου στεγάζονται γραφεία και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο.

Με πάνω από 30.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS, η εν λόγω εταιρεία έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση κιτ LPG σε πάρα πολλά μοντέλα, όπως είναι και της VW -μεταξύ των οποίων- Polo, Passat, Transporter, Sharan, Touareg κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store