Service Mercedes GLA με τιμή από 126 ευρώ

Το δημοφιλές μικρομεσαίο SUV της Mercedes, η GLA διακρίνεται για τη δυναμική της εμφάνιση, τα σπορτίφ χαρακτηριστικά στο δρόμο, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και τεχνολογίας, ανεξαρτήτως έκδοσης και τύπου κινητήρα. Για να διατηρηθεί όμως η αξία και αξιοπιστία της, θα πρέπει ο κάτοχός της να την συντηρεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει πάντα ο κατασκευαστής και οι όποιες εργασίες service να γίνονται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service με την πολυετή εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία, προσφέρει πακέτα συντήρησης σε προνομιακές τιμές για τα δημοφιλή μοντέλα της γερμανικής μάρκας, μεταξύ των οποίων και για την GLA. Οι τιμές ξεκινούν από 126 ευρώ και περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού.
  2. Διαγνωστικό έλεγχο
  3. Πακέτο ελέγχων που ορίζει ο κατασκευαστής και περιλαμβάνει: Έλεγχο φρένων, σύστημα πλύσεως, ελαστικά, έλεγχο εξωτερικού και εσωτερικού φωτισμού κ.λπ.

Η ΕΚΚΑ Service λειτουργεί συνεργείο και φανοποιείο στην Καλλιθέα, καθώς και φανοποιείο στο Γέρακα. Παράλληλα, προσφέρονται πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για κάθε κάτοχο αυτοκινήτου Mercedes-Benz, όπως είναι:

• 24ωρη εξυπηρέτηση φύλαξης οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του

• Δυνατότητα παραλαβής – παράδοσης του οχήματός σας στο χώρο σας

• 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη στο 6396 868680

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Επικοινωνήστε στο email sotiris.diamantopoulos@ekkaservice.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store