Το Euro Repar Car Service ήρθε στην Ελλάδα

1

Ο Όμιλος Συγγελίδη στα πλαίσια της ευρύτερης ανάπτυξής του στην αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και στις υπηρεσίες μετά την πώληση, σε συνεργασία με το Group PSA, επενδύει σήμερα στην ανάπτυξη του διεθνούς δικτύου Euro Repar Car Service στην Ελλάδα (η εταιρία Euro Repar Car Service ανήκει στο Group PSA).

Στα συνεργεία του δικτύου Euro Repar Car Service πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων όλων των μαρκών. Τα συνεργεία του Δικτύου Euro Repar Car Service προσφέρουν:

• Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και διαφάνεια στις πραγματοποιηθείσες εργασίες.

• Τη διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA.

• Την σιγουριά ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν άμεσα χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα διανομής ανταλλακτικών που υποστηρίζει το Euro Repar Car Service.

• Διετή εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασία.

• Σχέση ποιότητας/τιμής που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την αγορά του αυτοκινήτου.

• Πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα των ανταλλακτικών τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες επισκευής και συντήρησης οχημάτων ηλικίας μεταξύ 3 και 20 ετών.

Την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου όντας μια από τις κορυφαίες χώρες-εισαγωγείς του Group PSA.

Στόχος της εταιρίας είναι μέχρι τα τέλη του 2020 το Δίκτυο Euro Repar Car Service να αποτελείται από περισσότερα από 100 σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης με Πανελλαδική κάλυψη. Το Δίκτυο Euro Repar Car Service αποτελείται σήμερα από περισσότερα από 3.000 Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης σε 19 χώρες: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλγερία, Κίνα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βουλγαρία και Τυνησία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.eurorepar.gr