Νέο Fiat Fullback Cross με έκπτωση 3.500 ευρώ

Η Fiat ξεκινά τη διάθεση της νέας κορυφαίας έκδοσης του pickup μοντέλου της Fullback Cross, το οποίο διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και ακόμα πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση. Πιο αναλυτικά, το νέο Fiat Fullback Cross ξεχωρίζει εξωτερικά από την ανασχεδιασμένη μάσκα εμπρός σε ματ χρώμα, την ποδιά από χρώμιο, τα προστατευτικά σε μαύρο χρώμα, τα μαύρα σκαλοπάτια και τις ίδιας απόχρωσης ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Το Renault Alaskan πάτησε στην Ευρώπη

Στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς Bi-Xenon, φώτα ημέρας LED, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι. Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα, ενώ το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται ηλεκτρικά. Προαιρετικά διατίθεται το πακέτο Techno, που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 7″, ραδιόφωνο DAB, CD/MP3 player, Bluetooth και θύρα USB, καθώς και λειτουργία κλειδώματος πίσω διαφορικού. Τέλος, για την ασφάλεια των επιβατών φροντίζουν οι επτά αερόσακοι (συμπεριλαμβανομένου και του αερόσακου για τα γόνατα του οδηγού), το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESC), το σύστημα ευστάθειας ρυμουλκούμενου TSA (για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την ρυμούλκηση), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW) και το σύστημα υποστήριξης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Fiat Fullback Double Cab 2.4 diesel

Το νέο Fiat Fullback Cross εξοπλίζεται με έναν ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2.4 λίτρων, προδιαγραφών Euro 6 με απόδοση 180 HP και μέγιστη ροπή 430 Nm στις 2500 στροφές, σε συνδυασμό με χειροκίνητο 6 σχέσεων μηχανικό κιβώτιο ή με ένα αυτόματο 5 σχέσεων. Το σύστημα μετάδοσης περιλαμβάνει κεντρικό διαφορικό, τύπου Torsen με χαμηλές σχέσεις μετάδοσης και κλείδωμα του πίσω διαφορικού.

Οι τιμές του νέου Fiat Fullback Cross ξεκινούν από 33.890€ για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και 36.590€ για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο. Παράλληλα, σε ισχύ βρίσκεται προωθητική ενέργεια σύμφωνα με την οποία προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 3.500€ στις παραπάνω τιμές.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην έκθεση «Van & Truck» (4-6/11), ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το δει από κοντά και στην «Αυτοκίνηση Fisikon» (11-19/11).

Δείτε ακόμη: Mercedes X-Class pickup: Αναλυτικά οι τιμές στην Ελλάδα

Get it on Google Play Download on the App Store