Suzuki SX4 S-Cross με 7 έτη εγγύηση και οδική βοήθεια

Η Suzuki είναι γνωστή εδώ και χρόνια για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της, παράδοση την οποία ακολουθούν πιστά τα σύγχρονα μοντέλα της Ιαπωνικής μάρκας και ενισχύεται περεταίρω από την 7ετή εγγύηση. Έτσι, ο κάτοχος ενός νέου Suzuki αισθάνεται ακόμα περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια και είναι σε θέση να καλύψει πολλά χιλιόμετρα απροβλημάτιστα.

Δείτε ακόμη: Suzuki SX4 S-Cross από 15.970 ευρώ

Το μικρομεσαίο SUV της Suzuki, το SX4 S-Cross (όπως και όλα τα Suzuki) συνοδεύεται με εγγύηση καλής λειτουργίας για 7 έτη ή 140.000 χλμ. (όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτα). Η εγγύηση ισχύει για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μετά την 01/01/2018 και περιλαμβάνει 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια επέκταση εγγύησης

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης κατά 4 έτη προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλα τα νέα αυτοκίνητα – ανεξαρτήτως μοντέλου- και ισχύει ακόμα και στην περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου.

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης προσφέρει:

  • Ίδιες καλύψεις με αυτές της 3ετούς εργοστασιακής εγγύησης
  • Απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου
  • Ενίσχυση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου
  • Εξασφάλιση και μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου

Δείτε εδώ περισσότερα για το Suzuki SX4 S-Cross

Μοναδική προϋπόθεση για την απολαβή των παραπάνω προνομίων είναι η περιοδική συντήρηση των αυτοκινήτων να γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki κατά τη διάρκεια των 7 ετών και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Σημαντική after sales παροχή και για το SX4 S-Cross είναι και η 7ετής οδική βοήθεια Suzuki Assistance, η οποία προσφέρει όλες τις μέρες του χρόνου σημαντικές υπηρεσίες, όπως είναι επί τόπου επισκευή, ρυμούλκηση του οχήματος, επιστροφή των επιβαινόντων στον τόπο μόνιμης κατοικίας, έξοδα μεταφοράς, επαναπατρισμό του οχήματος και όχημα αντικατάστασης.

Get it on Google Play Download on the App Store