Μεγάλες προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα Kia

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia προσφέρει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με σημαντικά οφέλη και σε χαμηλότερες τιμές, όπως είναι για το νέο Ceed, το προγενέστερο cee’d και το Soul. Να σημειωθεί ότι για κάθε μοντέλο της προσφοράς ισχύει σειρά προτεραιότητας.

Δείτε ακόμη: Ήρθε το νέο Kia Ceed GT Line (τιμές – εξοπλισμός)

Πιο αναλυτικά το νέο το Ceed 1.0T 120 PS Premium πωλείται στην τιμή των 18.290 ευρώ προσφέροντας πληρότητα σε κάθε επίπεδο. Η τιμή αυτή ισχύει για 15 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε χρώματα Black Pearl (1 αυτοκίνητο), Lunar Silver (2), Infra Red (2), Cosmo Blue (1), Penta Metal (2) και Blue Flame (7). Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ESP, 6 αερόσακοι, αυτόνομο φρενάρισμα, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, αυτόματη λειτουργία μεγάλων και μεσαίων φώτων, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και πάρα πολλά ακόμη στοιχεία.

Ειδικές προσφορές ισχύουν και για 5 ετοιμοπαράδοτα Soul. Τα τέσσερα από αυτά είναι στην έκδοση 1.6 Diesel DCT Premium στην τιμή των 20.690 ευρώ (από 21.490 ευρώ). Οι εκπτώσεις και προσφορές για το συγκεκριμένο Soul ισχύουν για 2 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε χρώμα vanilla shake και 2 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε χρώμα red body/black roof. Ένα ακόμη Soul 1.6 Diesel Premium προσφέρεται στην τιμή των 18.690 ευρώ (από 19.490 ευρώ) σε χρώμα white body/red roof.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Ceed 1.4 T-GDI 140 PS

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ένα cee’d 1.0T 120 hp Uptown, το οποίο πωλείται με έκπτωση 2.800 ευρώ, στην τιμή των μόλις 14.490 ευρώ (από 17.290 ευρώ). Το ετοιμοπαράδοτο αυτό cee’d είναι σε χρώμα sand track.

Για τις ειδικές προσφορές της Kia Πατήστε Εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store