Nissan Qashqai με όφελος έως 1.500 ευρώ

Το δημοφιλέστερο SUV στην Ελλάδα, δεν είναι άλλο από το Nissan Qashqai, το οποίο από το 2008 μέχρι σήμερα είναι σταθερά πρώτο σε πωλήσεις στην εγχώρια αγορά. Πρόσφατα ενίσχυσε και άλλο τη θέση του με την παρουσία των νέων κινητήρων βενζίνης των 1.3 λτ. και πετρελαίου των 1.5 λτ. και 1.7 λτ.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Nissan Qashqai

Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, προσφέρει το Qashqai με όφελος έως 1.500 ευρώ και το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό, προσιτό και συμφέρον ως αγορά. Πιο αναλυτικά, με έκπτωση 1.500 ευρώ προσφέρεται με τον κινητήρα πετρελαίου 1.5 λτ. στις εκδόσεις N-Connecta και με 1.200 ευρώ στις εκδόσεις Acenta. Προσφορές ισχύουν και στους κινητήρες βενζίνης, για τους οποίους παρέχεται έκπτωση 400 ευρώ στις εκδόσεις Acenta και 600 ευρώ στις εκδόσεις N-Connecta.

O εξοπλισμός των εκδόσεων Acenta είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματο 2ζωνικό κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς ομίχλης, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη αφής 7 ιντσών και πολλά ακόμη. Η N-Connecta εξοπλίζεται επιπλέον με φιμέ πίσω κρύσταλλα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, εσωτερικό καθρέπτη αυτόματης σκίασης, μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός πίσω, σύστημα Nissan Connect με σύστημα πλοήγησης κ.λπ.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Nissan Qashqai

Get it on Google Play Download on the App Store