Kia Picanto με έκπτωση 700 ευρώ και 7ετή εγγύηση

Σε πολύ συμφέρουσες τιμές και με πολλές δωρεάν after sales παροχές προσφέρεται το νέο Kia Picanto, το οποίο αποτελεί μία ιδανική πρόταση αγοράς για το κοινό που αναζητά ένα πλήρες σε κάθε επίπεδο αυτοκίνητο πόλης. Όλες οι εκδόσεις του Picanto ανεξαρτήτως κινητήρα και εξοπλιστικής έκδοσης προσφέρονται με έκπτωση 700 ευρώ, φουλ στάνταρ εξοπλισμό και 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του Kia Stinger στην Ελλάδα (+εξοπλισμός)

Στην αρχική έκδοση LX Inmotion με τον 1.0 λτ. κινητήρα των 67 ίππων, το Picanto πωλείται στην τιμή των 10.490 ευρώ. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, air condition, ράδιο CD με MP3, AUX & USB, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα κ.λπ.

Ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή έχει και το Picanto με τον 1.200άρη κινητήρα των 84 ίππων, το οποίο πωλείται στα 11.190 ευρώ στην έκδοση  EX Instyle με εξοπλισμό που περιλαμβάνει επιπλέον πίσω δισκόφρενα, τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος, εξωτερικές χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος, ταμπλό και χειρολαβές με μεταλλική βαφή, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, 4 ηχεία, Bluetooth κ.λπ. Επίσης, στην γκάμα του Picanto περιλαμβάνεται το ισχυρότερο και πιο πλούσιο Picanto 1.0 Turbo 100 PS στην τιμή των 14.290 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Picanto 1.0 λτ. Turbo 100 PS X-Line

Ξεχωριστές προτάσεις αποτελούν ακόμα το πιο σπορτίφ GT-Line (από 12.890 ευρώ το 1.2) και τα X-Line Look (από 11.190 ευρώ το 1.0) και X-Line (από 12.890 ευρώ το 1.2) με τα crossover χαρακτηριστικά και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Get it on Google Play Download on the App Store