Νέο πλούσιο Renault Clio σε χαμηλή τιμή

Η Renault λανσάρει στην ελληνική αγορά το δημοφιλές Clio στην κορυφαία έκδοση Dynamic στην τιμή των μόλις 12.980 ευρώ, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης 0.9 TCe 75hp.

Η κορυφαία έκδοση Clio Dynamic περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα στον εξοπλισμό: ESP, μετωπικούς αερόσακους, πλευρικούς αερόσακους για την προστασία του κεφαλιού και του θώρακα, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς Full LED Pure Vision, cruise control, προβολείς ομίχλης και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμη: Renault Captur από 14.380 ευρώ και με 5ετή εγγύηση

Ο κινητήρας 0.9 TCe, αποτελεί έναν από τους πιο εξελιγμένους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες νέας γενιάς. Η χρήση turbo σε συνδυασμό με το συνολικό σχεδιασμό του κινητήρα, επιτρέπουν στον 0.9 TCe να έχει εξαιρετική ελαστικότητα, προσφέροντας δυνατό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, στοιχείο που τον καθιστά ως έναν από τους πιο οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον, ευχάριστους αλλά και τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες στην κατηγορία του.

Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 75 ίππους στις 5.000 σ.α.λ., 120 Nm ροπή στις 2.500 σ.α.λ., επιταχύνει το Clio στα 0-100 χλμ./ώρα σε 12,3 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 177 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,0 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 113 γρ./χλμ.

Συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση, το Renault Clio 0.9 TCe 75hp Dynamic αναδεικνύεται σε μια πληρέστατη και δελεαστική πρόταση της κατηγορίας του.

Δείτε ακόμη: Renault service σε προνομιακές τιμές

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για το Renault Clio 0.9 TCe 75hp όσο και για την υπόλοιπη γκάμα Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή στο www.renault.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store