Προσφορά VW Polo με 12.950 ευρώ

Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο της Volkswagen, το Polo είναι πιο προσιτό και ελκυστικό ως αγορά από ποτέ, μέσω της τρέχουσας προσφοράς. Συγκεκριμένα το Polo 1.0 MPI Trendline διατίθεται στην τιμή των 12.950 ευρώ, έναντι 14.400 ευρώ αρχικής.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή VW Polo 1.0 MPI EVO 80 PS

Από τη βασική του έκδοση, το VW Polo 1.0 MPI EVO Trendline περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας. Αυτά είναι οι 6 αερόσακοι και τα συστήματα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και αναγνώριση πεζών, καθώς και το σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Επίσης, διαθέτει σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες κ.α.

Δείτε ακόμη: Τι κάνει το Multi Collision Brake στο VW Polo;

Το πιο προσιτό σε τιμή Polo (αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες) κινείται από το 3κύλινδρο 1.0 MPI μηχανικό σύνολο των 80 ίππων και 95 Nm ροπής. Ο εν λόγω κινητήρας εμφανίζει θετικό τράβηγμα στις χαμηλές στροφές, έχει πολιτισμένη λειτουργία, χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 (4,8 λτ./100 χλμ. και 110 γρ./χλμ. αντίστοιχα).

Δείτε ακόμη: To VW Polo TGI με 10 ευρώ διανύει 300 χιλιόμετρα!

Επίσης, το Polo είναι εύκολο στους χειρισμούς, διαθέτει πολύ καλή εργονομία και θέση οδήγησης και οι χώροι του είναι άνετοι. Στο δρόμο είναι ξεκούραστο και έχει ποιοτική κύλιση, ενώ το αμάξωμά του εμφανίζεται σταθερό ανεξαρτήτως ταχύτητας.

Το Polo 1.0 MPI EVO Trendline προσφέρεται και με δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 ευρώ, προκαταβολή 30%, επιτόκιο 3,9% για 48 μήνες και τελευταία δόση 5.985 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Πως το VW Polo φρενάρει και επιταχύνει αυτόματα!

Get it on Google Play Download on the App Store