Renault Clio και Captur στην καλύτερη στιγμή τους!

Τα Renault Clio και Captur, τα best sellers της κατηγορίας Β στην Ευρώπη,  προσφέρονται στη χώρα μας στην καλύτερη τιμή που έγινε ποτέ, ενώ πλαισιώνονται από σημαντικές παροχές, που ανεβάζουν το συνολικό όφελος του πελάτη.

Το Renault Clio, ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της σύγχρονης αυτοκίνησης και το πιο καλοπουλημένο γαλλικό μοντέλο, έχοντας 28 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15.000.000 πωλήσεις, προσφέρεται σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από μόνο 11.490 ευρώ για το βενζινοκίνητο 0.9 TCe 75hp και από 12.980 ευρώ για το πετρελαιοκίνητο 1.5 dCi 75hp. Έτσι το όφελος φτάνει τις 2.000 ευρώ όταν πρόκειται για τη δημοφιλή και πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1.5 dCi 90 Dynamic.

Δείτε ακόμη: Renault service σε προνομιακές τιμές

Το πιο προσιτό σε τιμή, αλλά πλήρες Renault Clio 0.9 TCe 75 Authentic μπορεί να αποκτηθεί στην τιμή των 11.490 ευρώ και με εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, cruise control, ηχοσύστημα, air condition και πολλά ακόμη στοιχεία.

Ιδιαίτερα συμφέρουσα αγορά αποτελεί το Clio 0.9 TCe 75hp στην κορυφαία έκδοση Dynamic, το οποίο διατίθεται στην τιμή των 12.980 ευρώ με εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα πάντα: από κάρτα Renault Hands Free και αυτόματο κλιματισμό, μέχρι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας & προβολείς Full LED Pure Vision.

Συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση*, το Renault Clio αναδεικνύεται στην πιο ολοκληρωμένη πρόταση της κατηγορίας του, στην πιο δελεαστική που έγινε ποτέ.

Πατήστε εδώ για την προσφορά Clio και Captur

Σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές προσφέρεται και το δημοφιλές crossover, το Renault Captur, το οποίο κοστίζει από 14.380 ευρώ με τον κινητήρα 0.9 TCe 90hp. Από τη βασική έκδοση Authentic περιλαμβάνει ESP, 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, air condition, ηχοσύστημα με Bluetooth Hands-Free, θύρες USB & AUX και υποδοχή τοποθέτησης Smartphone, Cruise Control και περιοριστή ταχύτητας με χειριστήρια στο τιμόνι, συρόμενο πίσω κάθισμα και πολλά ακόμη.

Πολύ καλή πρόταση αγοράς αποτελεί το Captur και με τον οικονομικό και αποδοτικό κινητήρα πετρελαίου 1.5 dCi 90hp, το οποίο προσφέρεται και με το σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, που κάνει την οδήγηση ακόμα πιο άνετη και εύκολη.

Να σημειωθεί ότι το Renault Captur διατίθεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια.

*εκτός της έκδοσης 0.9 Authentic

Get it on Google Play Download on the App Store