Πότε έρχεται το Renault Megane RS στην Ελλάδα; Πόσο θα κοστίζει;

Η ώρα της κυκλοφορίας του νέου και πολυαναμενόμενου Renault Megane RS πλησιάζει για την Ευρώπη αλλά και για την Ελλάδα. Η κορυφαία έκδοση του Megane θα εφοδιάζεται με τούρμπο κινητήρα 1.8 λίτρων με απόδοση 280 ίππους και 300 ίππους στην έκδοση Trophy. Στα ξεχωριστά του στοιχεία είναι αναμφίβολα η τετραδιεύθυνση και η δυνατότητα να παραγγελθεί τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο EDC έξι σχέσεων.

Διαβάστε ακόμα: Η Renault Sport μας αποκαλύπτει το Megane R.S. (+video)

Πότε όμως θα έρθει το νέο Renault Megane RS στην Ελλάδα. Αρχικά θα ξεκινήσει να πωλείται η βασική έκδοση των 280 ίππων στις εκδόσεις Sport και Cup με τις παραγγελίες στην ελληνική αντιπροσωπεία να ανοίγουν την προσεχή άνοιξη. Την ίδια περίοδο και πιο συγκεκριμένα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιαστεί και η κορυφαία έκδοση Trophy των 300 ίππων με τις παραγγελίες για αυτήν να ανοίγουν στη συνέχεια.

Όσον αφορά τις τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί για την Ελλάδα όμως μπορούμε να πάρουμε μία σεβαστή εικόνα καθώς ανακοινώθηκαν οι τιμές του Renault Megane RS στην Γαλλία. Εκεί λοιπόν το σκληροπυρηνικό Megane έχει τιμή 37.600 ευρώ με το μηχανικό κιβώτιο και 39.400 ευρώ με το αυτόματο EDC.

Δείτε ακόμα: Κυνηγητό με Renault Megane RS και BMW M2 τελείωσε άδοξα… (+video)

Το πακέτο Cup με το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, την σκληρότερη ανάρτηση και τις κόκκινες δαγκάνες της Brembo αυξάνει την τιμή κατά 1.500 ευρώ. Μερικά από τα στοιχεία του προαιρετικού εξοπλισμού είναι οι ζάντες αλουμινίου 19 “Interlagos” με κόστος 1.000 ευρώ, το “Alcantara Pack” με κόστος 1.500 ευρώ και η ηλιοροφή με κόστος 800 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store