Νέο pick-up ενός τόνου Renault Alaskan στην παραγωγή το 2016

Μετά την παρουσίαση του Duster Oroch τον περασμένο Ιούνιο, η Renault αποκαλύπτει ένα ακόμα pick-up μοντέλο, το νέο Alaskan Concept, το οποίο θα μπει στην παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2016. Αν και η Renault δεν αναφέρει κάτι επίσημα, το Alaskan είναι πολύ πιθανό να βασίζεται στο νέο Nissan NP300 Navara, με το οποίο παρουσιάζει κάποιες σχεδιαστικές ομοιότητες.

Εξωτερικά, το Alaskan concept διαθέτει μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό, πατάει σε μεγάλης διαμέτρου ζάντες 21 ιντσών και χαρακτηρίζεται από την ευμεγέθη μάσκα με το μεγάλο σήμα, την ανάγλυφη πόρτα του χώρου φόρτωσης, τα LED φωτιστικά σώματα και την τοποθετημένη στο κέντρο αλουμινένια απόληξη της εξάτμισης. Ο επενδυμένος χώρος φόρτωσης με ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου είναι μακρύς και πλατύς, ενώ εκτός από το διπλοκάμπινο θα προσφέρεται και σε άλλους τύπους αμαξωμάτων.

Επιπλέον, η Renault αναφέρει ότι το Alaskan διαθέτει στιβαρό σασί για εξαιρετική οδική συμπεριφορά, αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και πολύ καλά επίπεδα ανέσεων. Για την κίνησή του θα υπάρχουν 4κύλινδροι κινητήρες πετρελαίου με twin turbo, ένα μικρότερο για ομαλή επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές του κινητήρα και μεγαλύτερο turbo για τις υψηλότερες στροφές. Παράλληλα τα ντίζελ μοτέρ θα προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις συν χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2.

Get it on Google Play Download on the App Store