SEAT Arona: Νέο, μικρό SUV

Η SEAT ετοιμάζει μικρό SUV το οποίο θα φέρει την ονομασία Arona και θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου Ibiza, ενώ το λανσάρισμά του αναμένεται για το τέλος του 2017. Στις πιο πάνω εικόνες, οι οποίες είναι ψηφιακά επεξεργασμένες και έχουν δημοσιευθεί από το Auto Express μπορούμε να πάρουμε μια δυνατή γεύση από την εμφάνιση του ισπανικού μοντέλου.

Όπως φαίνεται σε αυτές, το Arona, το δεύτερο SUV μοντέλο στην γκάμα της SEAT θα έχει τολμηρή σχεδίαση, με ξεκάθαρο στόχο να τα βάλει με το Nissan Juke, ενώ θα διαθέτει διευρυμένες δυνατότητες εξατομίκευσης, ακόμη και διχρωμία στο αμάξωμα.

Δείτε επίσης: Νέος τιμοκατάλογος SEAT

Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με την εμπορική του καριέρα να ξεκινά λίγο αργότερα. Η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Μαρτορέλ, κοντά στην Βαρκελώνη.

Όσον αφορά στα μοτέρ του, η γκάμα λογικά θα αποτελείται από τα πιο πρόσφατα TSI και TDI μηχανικά σύνολα, όπερ σημαίνει πως θα δούμε τον 3κύλινδρο 1.0 TSI βενζινοκινητήρα, καθώς και τους 1.5 TSI και 1.5 TDI, σε διάφορες εκδόσεις ιπποδυνάμεων.

Get it on Google Play Download on the App Store