Πρεμιέρα για το νέο Subaru Impreza Sedan Concept

Πρεμιέρα στο 2015 Los Angeles Auto Show πραγματοποιεί το νέο Impreza Sedan Concept, λίγο καιρό μετά την παρουσίαση και του Impreza 5-Door Concept. Αν και πρωτότυπο δείχνει σε μεγάλο βαθμό τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του αυτοκινήτου παραγωγής, το οποίο θα διαθέτει αρκετά δυναμικό ύφος. Παράλληλα ο τρίτος υπερυψωμένος όγκος με την αεροτομή που σχηματίζεται στο τελείωμα του καπό και η οροφή με την έντονη κλίση δημιουργούν προφίλ που παραπέμπει στα κουπέ αυτοκίνητα.

Από πλευράς διαστάσεων, το νέο Subaru Impreza Sedan Concept έχει μήκος 4.555 χλστ., πλάτος 1.880 χλστ., ύψος 1.453 χλστ. και μεταξόνιο 2.670 χλστ., ενώ πατάει σε μεγάλης διαμέτρου ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά 235/40. Συγκριτικά με το Impreza 5-Door Concept διαφέρει μόνο στο μήκος, το οποίο είναι μεγαλύτερο κατά 155 χιλιοστά.

Τεχνικά στοιχεία δεν αναφέρει καθόλου η Subaru για το μελλοντικό σεντάν Impreza. Ωστόσο, θα βασίζεται σε μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα με χαμηλότερο βάρος, θα εφοδιάζεται με επόμενης γενιάς επίπεδους κινητήρες, με άμεσο ψεκασμό και απενεργοποίηση των κυλίνδρων και φυσικά θα είναι τετρακίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store