Νέα έκδοση Suzuki Jimny Shinsey σε μόλις 100 αντίτυπα

Η Suzuki παρουσίασε μια ειδική έκδοση του μικρού εκτός δρόμου μοντέλου της, το Jimny Shinsey (ιερός σημαίνει στα γιαπωνέζικα), το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα πρώτα 4×4 της μάρκας, τα μοντέλα LJ. Ειδικότερα το Jimny Shinsey αποτίνει φόρο τιμής στο LJ 20 του 1972, πριν το εν λόγω μοντέλο εφοδιαστεί με υδρόψυκτο κινητήρα και μάσκα με κάθετες γρίλιες.

Εξωτερικά, το συλλεκτικό αυτό Jimny ξεχωρίζει από το κίτρινο χρώμα του αμαξώματος, συνδυασμένο με λευκούς καθρέπτες και ίδιας απόχρωσης ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα. Επίσης, εξοπλίζεται με μαύρες 15άρες ζάντες και με ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή, καθώς και με δερμάτινα καθίσματα, καλύμματα στα εμπρός φωτιστικά σώματα, δερμάτινο τιμόνι, κίτρινα διακοσμητικά στο εσωτερικό, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 6,2 ιντσών, ράγες οροφής κ.λπ.

Για την κίνησή του υπάρχει το μηχανικό σύνολο βενζίνης 1.3 VVT των 85 ίππων (διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Jimny), το οποίο προσφέρει απλά ικανοποιητικές επιδόσεις, αλλά έχει υψηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 (και κατ’επέκταση τέλη κυκλοφορίας) για τα σύγχρονα δεδομένα.

Το Suzuki Jimny Shinsey προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιταλίας, ενώ η τιμή του είναι αρκετά υψηλή (23.000 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store